Bespisning

Vi kan tilby en kulinarisk opplevelse i enestående omgivelser

Bespisning i enestående omgivelser

Galleri Nygaten med sine unike fasiliteter er et perfekt selskapslokale for arrangementer som bryllup, bursdagsfeiringer, jubileum, firmamiddager eller Kick Off. Ved slike anledninger er mat og den kulinariske opplevelsen en vesentlig del av den totale fornøyelsen.

Kvalitetsmat

Catering og Event er eneleverandør av cateringtjenester til Galleri Nygaten. Vi leverer mat til de fleste anledninger hvor vi nevner firmafester, runde dager, brylluper, jubileer, icebreakers, get-together arrangementer og private arrangementer. Vi jobber mye sammen med alle våre gjester for å tilpasse menyer, viner, samt veilede og videreformidle vår erfaring slik at arrangementet skal bli best mulig tilrettelagt og vellykket.

Variert meny

Vår kjøkkensjef Knut er ekspert på å komponere menyer og buffeter helt fra det klassiske/tradisjonelle til det mer eksotiske og moderne. Vi er kjent for våre rikholdige tapasbuffeter, vår nydelige Chioppino (californisk fisk og skalldyrsuppe) samt vår langtidsstekte kalve-entrecote med trøffelsaus.

Galleri Nygaten har sittekapasitet på ett plan til 270 personer, i tillegg til alle de mindre salene og rommene. Totalt har vi hatt arrangementer med 720 strålende fornøyde gjester til stående buffet i spennende, rolige og givende omgivelser.

Ring oss

Telefon: 920 84 612

Facebook

Besøk oss på Facebook