Om oss

Norges flotteste selskapslokaler

Hva er Galleri Nygaten?

Galleri Nygaten er Norges flotteste selskapslokaler, og et fantastisk sted for å huse kunstutstillinger. Opp igjennom årenes løp, er lokalene våre også blitt rikt utsmykket av kunstnere som har holdt sine utstillinger hos oss. Hos oss er alt lagt til rette for at du skal oppleve den berømte wow-faktoren. Dette utløses i det øyeblikket man kommer inn dørene, og opplever den gode og lune stemningen, med levende lys og fantastiske rammer for et fabelaktig arrangement.

Hos oss kan du ha jubileumsfester og andre selskaper, konferanser, kunstutstillinger og til og med vielse og bryllupsfester. Våre buffetbord og bespisning leveres i sin helhet av Catering og Event, og kan derfor tilby mat og buffet av ypperste klasse.

Vår filosofi er å kunne gi våre gjester en totalopplevelse hvor vi legger stor vekt på service og mat av høy kvalitet servert i Norges desidert flotteste og mest allsidige selskapslokale.

Historikk

Galleri Nygaten er drevet og satt i gang av Reidar Osen. Reidar slo sammen to store leiegårder og ”strippet” dem for panel og tapet. Han fant fram de gamle mursteinene og grunnmurene og har brukt dette som utgangspunkt for et eventyr av en ombygging. Arbeidet begynte i 1983 og fortsatt skapes nye attraksjoner i byggene som nå består av fem eiendommer.

Reidar Osen hadde 13 år bak seg som skitrener i Sveits da han første gang ble kjent med kunstneren Eser Afacan. Osen ble helt bergtatt av hans bilder, og idèen om å lage et helt galleri til hans ære ble født. Reidar Osen tok seg god tid og fulgte samme prinsipp som hans venn Ferdinand Finne, om at veien blir til mens man går. Det tok fem år før Osen kunne åpne galleriet sitt, noe som viste seg å bli en formidabel suksess og en utrolig respons fra galleriets gjester.

Gode referanser

Galleriet har en fantastisk referanseliste, og spesielt varmer det når vi får tilbakemeldinger fra store internasjonale  firmaer i Paris, Roma, Barcelona og New York om at sammenkomster i Galleri Nygaten er en av det mest minneverdige de har opplevd. Vi har stadig vekk besøk av kjente personligheter fra norsk kulturliv. Til og med et lag av 15 Hollywoodpersonligheter var godt fornøyd etter en tilstelning hos oss i 2006.

Ring oss

Telefon: 920 84 612

Facebook

Besøk oss på Facebook