Utleie

Norges flotteste selskapslokaler

Norges flotteste selskapslokale

Galleri Nygaten er etter vår mening Norges flottes selskapslokaler, som har tatt pusten fra mang en besøkende. Våre lokaler er særdeles allsidige, og kan brukes til et stort spekter av arrangementer.Noen av mulighetene som disse fantastiske rammene gir deg, er selskaper av flere slag som eks. årsdager, markeringer og jubileum. Dette får du på en svært sentral belliggenhet, midt i Bergen sentrum.

Lokalene passer også bra til bryllup og vielser, konferanser, firmasammenkomster, skolearrangement, julebord og mye annet. Vi har også blitt brukt flere ganger av både Tv2 og NRK som kulisser i ulike TV- innspillinger. Vår eneleverandør av mat er Potetkjelleren Catering, som har særdeles høy kunnskap og kvalitet på sine serveringer.

Utstillinger

På grunn av den store etterspørselen etter arrangementer i Galleri Nygaten er galleriets kunstutstillinger mest basert på kvalitet istedenfor kvantitet. Galleriet har hatt store separate utstillinger med Ferdinand Finne, Vebjørn Sand, Kaare Espolin Johnson, Viktor Sparre og Kai Fjell.

Galleriet råder selv over er en egen stor kunstsamling med mange bilder fra Norges mest kjente kunstnere. Huset har også en rekke skulpturer og andre kunstgjenstander.

Vi har unike lokaler, med mange rom og vakre innredninger der det er en stor blanding av nytt og gammelt. Ca. 100 kunstnere  er representert på huset med sine kunstverk, og dette alene er verd et besøk.

Galleri Nygatens totale kapasitet er på omlag 750 gjester, fordelt i de forskjellige etasjer og lokaler. Vår hovedsal rommer ca. 130-150 personer til sittende bespisning, og inntil 200 ved kino-oppsett. Den nest største salen vi har, kan ta inntil 96 gjester.

Ved inngangspartiet, vrimleområdet og baren, har vi en scene som brukes til diverse innslag og fremføringer. Vi har tilgang på ekstra sceneelementer som gjør at vi kan utvide scenen med et par kvadratmeter, samt nødvendig lydutstyr og scenebelysning.

Galleri Nygaten har teknisk utstyr som kan sørge for videooverføring av arrangement som foregår i en sal, til en annen. Vi stiller med lyd og bildeutstyr, samt mannskap til å betjene dette. Dersom dere er et firma som ønsker deres arrangement hos oss, kan vi legge deres profil og logo på informasjonsskjermene.

Totalt kapasitet på bespisning i 2. etg på ett plan, kan vi ha 250-270 på buffet og inntil 300 på menyservering. Ved julebord kan vi servere flere selskaper i ulike lokaler, og ha dans i felleslokale utpå kvelden.

Ring oss

Telefon: 920 84 612

Facebook

Besøk oss på Facebook